dinsdag 8 april 2014

Derde helft (94)


Je moet maar durven in deze tijd, maar Henk de Haan deed het. Hij verbrandde een schip achter zich. Niet zo maar een schip, nee de Rabobank nota bene. De voormalige voetbalprof van FC Groningen en BV Veendam vond het echter na 22 jaar welletjes, dat bankierswerk in de regio Noord-Groningen. Hij is als 51-jarige nu fulltime ZZP’er als eigenaar Henk Evenement’n, een bureau dat overigens al enige tijd in de lucht is en leuke dingen voor de mensen organiseert. Henk de Haan, op Twitter te vinden onder Henky007, kan zijn ei hierin pas echt kwijt. De Haan: ”Eigenlijk was ik nooit geknipt voor administratief werk. Nu kan ik me uitleven in werk dat beter bij me past.” Met Henk kunt u overal heen: wadlopen naar Schier, naar carnaval, skiën in Winterberg, naar de Tour de France of wat dan ook. Voor meer info: www.henkevenement’n.nl

De leden van de businessclub achter GasTerra Flames zouden ook met Henk de Haan op reis kunnen gaan, maar vooralsnog regelt commercieel manager Peter van der Molen hun tweejaarlijkse tripjes. Afgelopen weekeinde brachten de basketbalvrienden een bezoek aan Berlijn, waar wedstrijden van Hertha BSC en Alba Berlin – de basketbaltrots van de Duitse hoofdstad – zijn bezocht. Geen basketbalreis of we zien mr. Harm Jan Meijer (De Haan Advocaten) op de deelnemerslijst staan. En dat geldt ook voor Niek Entzinger van dezelfde firma, zoon van FC Groningens huisadvocaat Wim Entzinger. Wie er nog meer mee waren? Nou, Marion Arends (LM Advocaten), Marieke Panneman (Bossers & Cnossen), Frits Potze (ColliCare Logistics), Sebastiaan Kruger (BaSystemen), Henk Jansen (Technisch Centrum Jansen), Henk Bosman (Bosman Beheer), Armin Hietbrink (Kenneth Smit Training), Peter Lankreijer (Jack & Jones), Erik Greven (RSE Telecom & ICT), Peter Kampman (Insite Advies), Grietje Pasma (Topsport Noord Nederland), Bertil Sietsema (aannemer), Ronald Arkema (BDO accountants), Martijn Huisman (Clark ICT), Renz Langejan (idem) en Pascal Zeemering en Jos Langenhuizen van Smart IT Services. Ook mee was bestuurshervormer Ed Zijp, dus zal daarover ook ongetwijfeld gesproken zijn.

Waar ze eveneens met een nieuw bestuur bezig zijn, is op de Holy Grounds van GSAVV Forward. Maar dat gebeurt elk jaar, want dat zit ingebakken in de cultuur van de oudste studentenclub van Nederland. Inmiddels is er al een kandidaat-preses om Luciano de Vries op te volgen. Dat is Sander Ossenkoppele. Three Cheers!

Dat geldt zeker ook voor Marcel Pannekoek, die afgelopen weekeinde de gebraden haan in juweliersland was. En in Winsum. Want de voetballer van Viboa, voorheen ook professioneel actief bij FC Groningen en FC Emmen, nam in zijn juwelierszaak een veelpleger te grazen. Hij had de val, samen met zijn zus Annemiek, zelf  opgezet via een eigentijdse Whatts App-pool met collega’s in de driehoek Assen, Delfzijl, Heerenveen. Vervolgens werd Marcel Pannekoek hot in de media, De Telegraaf voorop. En zwaaide bijkans heel Winsum hem ín het voorbijgaan lof toe. ‘Goed gedaan jongen,’ was de meest gehoorde reactie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.